Εξομοιωτής Οδήγησης

Promo Safe Driving - Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, 2/2012

Επιβατικός Προσομοιωτής Tutor με κίνηση σε δύο διευθύνσεις παραδόθηκε στο αυτοκινητοδρόμιο το Φεβρουάριο του 2012. Φέτος ολοκληρώθηκε η μετεκπαίδευση εκατοντάδων οδηγών με τη συνδομή της Smart Drive

 

Simulators.grSimulators.grSimulators.grSimulators.grSimulators.grSimulators.grSimulators.grSimulators.grSimulators.gr

Επαγγελματικό Προσομοιωτή Οδήγησης Foerst διαθέτει το καλύτερο αυτοκινητοδρόμιο των Βαλκανίων. Το καλοκαίρι του 2012 ξεκίνησε να χρησιμοποιείται από τη Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης (PROMO SAFE DRIVING). Η εκπαίδευση έγινε μετην την επιστημονική εποπτεία του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ολοκληρώθηκε πρόσφατα. Στην ομάδα των εκπαιδευτών συμμετείχαν εξειδεικευμένοι συνεργάτες μας.

 

Η Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα "ΕΛΛΑΔΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 2007-2013" και απευθύνθηκε κυρίως στους οδηγούς που είναι περισσότερο «εκτεθειμένοι» σε οδικούς κινδύνους. Οι επαγγελματίες οδηγοί όλων των κατηγοριών ανήκουν στην κατηγορία αυτή και σκοπός της λειτουργίας της Σχολής ήταν η διαμόρφωση συνείδησης ασφαλούς οδήγησης μέσω:

  •  ενημέρωσης για τις αιτίες και τα αποτελέσματα των οδικών τροχαίων ατυχημάτων,

 εκπαίδευσης σε ιδιαίτερα δυσμενείς συνθήκες τόσο από άποψη συνθηκών περιβάλλοντος (ομίχλη, ολισθηρότητα, ανεξέλεγκτες προσβάσεις παροδίων) όσο και συνθηκών φυσικής κατάστασης (κόπωση, υπνηλία, αλκοόλ).

 


Περισσότερα για το αυτοκινητοδρόμιο Σερρών πατήστε εδώ
Πληροφορίες για το Promo Safe Driving θα βρείτε εδώ
 

 

 

 

smartdrive

download

 

Truck/Bus Motion Supported

Truck/Bus Simulator

Τμήματα από το Πρόγραμμα για τις Σχολές Οδηγών (Αγγλική έκδοση)

Car Simulator

Real Car Simulator

RADIO SPOT: www.simulators.gr

TV SPOT (2009): HEINEKEN - ANT1 - FOERST

Road Safety Foerst!