Εξομοιωτής Οδήγησης

ASSISTANT

Η πλέον προσιτή λύση εκπαίδευσης

 

Assistant Προσομοιωτής ΟδήγησηςΗ πλέον προσιτή διαμόρφωση του εκπαιδευτικού προσομοιωτή οδήγησης για κάθε σχολή οδήγησης, όσο μικρή και αν είναι. Με κόστος όσο ένα μικρό εκπαιδευτικό αυτοκίνητο, δίνει νέες δυνατότητες εκπαίδευσης και προσθέτει κύρος στη σχολή!


Μέσω αυτής της εκπαιδευτικής συσκευής, ο χειρισμός των λειτουργικών στοιχείων και η συμπεριφορά στις διάφορες κυκλοφοριακές καταστάσεις μπορούν να διδαχτούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η εμπειρία που αποκτά ο οδηγός είναι συμπυκνωμένη χρονικά και πολύ μεγάλη ποιοτικά. Οικονομική και λειτουργική συσκευή, καταλαμβάνει λίγο χώρο, είναι φιλική προς το περιβάλλον, δε παρουσιάζει φθορές λόγω χρήσης, είναι ακίνδυνη για τον εκπαιδευόμενο χειριστή και συνάμα απόλυτα αποδοτική για τον εκπαιδευτή.


Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα διαμόρφωσης του συστήματος θέασης σε τρικάναλο σύστημα με 3 οθόνες και ορατότητα 180ο, αξιοποιώντας κατά αυτόν τον τρόπο τις δυνατότητες του λογισμικού, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

 

  • Με διαστάσεις 210 Χ 160 εκ, σε πλήρη ανάπτυξη (με σύστημα θέασης 3 Χ 37’’) και πλάτος βάσης μόλις 78 εκ., το σώμα του προσομοιωτή χωράει μέσα από μία τυπική πόρτα.
  • Βάρος: 90 κιλά (χωρίς οθόνες) + 70 κιλά (σύστημα θέασης)
  • Δυνατότητες διαμόρφωσης οθόνης: 1 Χ 37’’ - 3 Χ 37’’ LCD, οπτικό πεδίο 60ο – 180ο.
  • Χειριστήρια: μοχλός 5 ταχυτήτων + όπισθεν, φλας, υαλοκαθαριστήρες, φώτα, κόρνα, χειρόφρενο, μίζα, επιλογή γλώσσας, εσωτερικός και 2 εξωτερικοί καθρέπτες, ρυθμιζόμενο κάθισμα.
  • Παροχή ρεύματος: 220 - 230 V, 2,5-4 Α (ανάλογα το σύστημα θέασης).

 

 

Assistant Προσομοιωτής ΟδήγησηςAssistant Προσομοιωτής Οδήγησης

smartdrive

download