Εξομοιωτής Οδήγησης

2016: Προσομοιωτές Μηχανημάτων 'Εργων της Καναδικής SIMLOG

Οι πρώτοι στα Βαλκάνια προσομοιωτές μηχανημάτων έργων είναι ήδη διαθέσιμοι! - The first heavy machinery simulators in the Balkans are already available!

 

Simulators.grSimulators.grSimulators.grSimulators.grSimulators.gr
Η Smart Drive είναι ο εξουσιοδοτημένος διανομέας των Καναδικών προσομοιωτών SIMLOG σε Ελλάδα, Βουλγαρία, FYROM, Αλβανία και Κύπρο. Η εταιρεία είναι από τις πλέον γνωστές και εξειδικευμένες εταιρείες στον κόσμο σε θέματα ανάπτυξης software για μηχανήματα έργου όπως είναι οι υδραυλικοί εκσκαφείς, οι φορτωτές, τα ανυψωτικά μηχανήματα, οι γερανοί, οι προωθητές γαιών, τα φορτηγά ορυχείου και τα χωματουργικά.

Οι προσομοιωτές μηχανημάτων έργων SIMLOG εισάγουν νέες επιλογές σταδιοδρομίας. Φέρτε σε επαφή τους σπουδαστές σας σε μια πιθανή σταδιοδρομία χειριστού μηχανημάτων έργων μέσω των προσομοιωτών οι οποίοι παρέχουν ένα μαθησιακό περιβάλλον που ενθαρρύνει την εξερεύνηση δεξιοτήτων. Αξιολογήστε την ικανότητα των χειριστών, αφού ο χειρισμός μηχανημάτων έργου απαιτεί συνδυασμό "ικανότητας ψυχοκινητικής" (χειρωνακτική ικανότητα), "αισθητηριακής / αντιληπτικής" ικανότητας (αντίληψη βάθους) και "γνωστικής" ικανότητας (χωρική λογική).

Η εκπαίδευση στους ελέγχους του πραγματικού εξοπλισμού είναι επικίνδυνη και δαπανηρή. Οι λειτουργικές δαπάνες είναι υψηλές, οι εποπτικές αρχές πρέπει να πληρώνονται και τα λάθη σημαίνουν τον εξοπλισμό που έχει υποστεί ζημιά. Και θα υπάρχουν πάντα λεπτομέρειες που είναι συγκεκριμένες για τις συγκεκριμένες μάρκες και τα μοντέλα που έχετε. Αντ 'αυτού, οι προσομοιωτές θα διδάξουν στους μαθητές τις βασικές δεξιότητες σας, καθιστώντας εύκολο να το να προχωρήσουν στην εκπαίδευση με τη χρήση πραγματικού εξοπλισμού.

Με τη χρήση των προσομοιωτών μηχανημάτων έργου SIMLOG, η εκπαίδευση γίνεται:

-Ασφαλέστερα, επειδή τώρα συμβαίνουν "ατυχήματα" στον προσομοιωτή,
-Καλύτερα, επειδή οι μαθητές μαθαίνουν να κάνουν πράγματα σωστά στον προσομοιωτή και αποκτούν  εμπιστοσύνη στις λειτουργικές τους δεξιότητες,
-Ταχύτερα, επειδή οι σπουδαστές φτάνουν τους στόχους επιδόσεων τους νωρίτερα και
-Φθηνότερο, χάρη σε όλα τα παραπάνω. Με αυτόν τον τρόπο μειώνονται τα έξοδα κατάρτισης, αυξάνεται η ποιότητα της κατάρτισης και οι απόφοιτοι είναι πιο απασχολημένοι! Προσθέστε νέα διάσταση στο εκπαιδευτικό σας πρόγραμμα!

Το να είναι κάποιος πελάτης της Smart Drive και κατ΄ επέκταση της SIMLOG σημαίνει ότι εντάσσεται σε μια διαρκώς αναπτυσσόμενη κοινότητα κορυφαίων εκπαιδευτικών οργανισμών σε όλο τον κόσμο, αφοσιωμένων στη βελτίωση της εκπαίδευσης των χειριστών μηχανημάτων έργου.

 

 

 

smartdrive

download

 

Truck/Bus Motion Supported

Truck/Bus Simulator

Τμήματα από το Πρόγραμμα για τις Σχολές Οδηγών (Αγγλική έκδοση)

Car Simulator

Real Car Simulator

RADIO SPOT: www.simulators.gr

TV SPOT (2009): HEINEKEN - ANT1 - FOERST

Road Safety Foerst!