Εξομοιωτής Οδήγησης

ASTRA

Προσομοιωτής με πραγματικό όχημα και κίνηση σε τρεις διευθύνσεις με πνευματικό σύστημα (pneumatic system).

 

Astra Προσομοιωτής ΟδήγησηςΑυτός ο τύπος προσομοιωτή εξυπηρετεί κάθε ανάγκη εκπαίδευσης, μετεκπαίδευσης και έρευνας. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ιατρική και νευρολογική έρευνα.

 

Ένα πραγματικό όχημα τύπου Opel Astra με όλα τα χειριστήρια και τον πίνακα οργάνων του έχει εξοπλιστεί με αισθητήρες, που μετρούν τη γωνία στροφής του τιμονιού, την πίεση στα πεντάλ του γκαζιού, του συμπλέκτη και του φρένου και τις σχέσεις στο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

 

Όπως είναι φυσικό, το σύστημα διεύθυνσης του πραγματικού οχήματος έχει αποσυνδεθεί και δεν είναι δυνατή η στροφή των εμπρόσθιων τροχών εξωτερικά.

 

Προσομοιώνεται η δόνηση που προέρχεται από τη μηχανή, ενώ ανάλογα με το βαθμό υποστήριξης της κίνησης που επιθυμεί να προσαρμόσει ο πελάτης, είναι δυνατή η τοποθέτηση ολοκληρωμένου πνευματικού συστήματος κίνησης που προσομοιώνει τις λακούβες και τις δυνάμεις επιτάχυνσης – επιβράδυνσης.

 

Το όχημα πλαισιώνεται από τρικάναλο σύστημα θέασης με projectors 88΄ ή εναλλακτικά με τρεις οθόνες LCD ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη.

 

Το σύστημα οχήματος, αισθητήρων και λογισμικού έρχεται αυτούσιο από τον κατασκευαστή, ενώ παρέχεται η δυνατότητα σε πελάτες που διαθέτουν δικό τους Opel Astra να το τροποποιήσουν μόνιμα σε προσομοιωτή.

 

Ο κατασκευαστής παρέχει τη δυνατότητα κατόπιν παραγγελίας της πλήρους μετατροπής ενός σκάφους οχήματος του πελάτη (π.χ. Ford Focus κλπ) σε προσομοιωτή με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

 

 

smartdrive

download