Εξομοιωτής Οδήγησης

DEMONSTRATOR

Design & Ευελιξία

 

Demonstrator Προσομοιωτής ΟδήγησηςΑυτός ο προσομοιωτής είναι η πραγματοποίηση του μηνύματος «Τώρα η διασκέδαση, η ασφάλεια και η διασκέδαση ταξιδεύουν μαζί!». Εξυπηρετεί τις ανάγκες για επίδειξη ασφαλούς οδήγησης με ψυχαγωγικό τόνο σε δημόσιους χώρους, εμπορικές εκθέσεις, πολυκαταστήματα, κέντρα διασκέδασης, σχολεία, πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα, ενώ ταυτόχρονα είναι κατάλληλος και για εκπαίδευση οδηγών. Βελτιωμένο desing και μεγάλη ευελιξία.

 

Χρησιμοποιούνται αυθεντικά τμήματα ενός αυτοκινήτου, όπως τιμόνι, πεντάλ, χειροκίνητος μοχλός 5 ταχυτήτων + όπισθεν και χειρόφρενο. Ο πίνακας οργάνων (ταμπλό) έχει αντικατασταθεί από μία επίπεδη οθόνη (flat screen) 8 ιντσών παρόμοια με τους περισσότερους τύπους οχημάτων. Η πραγματικότητα αναπαριστάται πλήρως με τη δυναμική ανάδραση, αφού το τιμόνι πάλλεται όσο η μηχανή βρίσκεται σε λειτουργία.

 

Παρέχεται η δυνατότητα προσαρμογής συστήματος θέασης με μία ή τρεις αποσπώμενες οθόνες, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. Διατίθεται κατόπιν παραγγελίας, ενώ είναι δυνατή η ενοικίασή του για μικρό ή μεγάλο διάστημα από φορείς και εταιρείες που επιθυμούν την οικοδόμηση μίας πρωτοποριακής και καινοτόμου εικόνας ή ενός βελτιωμένου προφίλ εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

 

  • Με διαστάσεις 180 Χ 78 εκ (χωρίς ρόδες) ο προσομοιωτής χωράει μέσα από μία τυπική πόρτα. Πλάτος με ρόδες: 94 εκ.
  • Διάμετρος τιμονιού: 27 εκ.
  • Βάρος: 170 κιλά (βάση) + 30 κιλά (μία οθόνη LCD 40’’)
  • Σύστημα θέασης: 1 Χ 40’’ - 3 Χ 40’’ LCD, οπτικό πεδίο 60-180ο
  • Χειριστήρια: μοχλός 5 ταχυτήτων + όπισθεν, φλας, υαλοκαθαριστήρες, φώτα, κόρνα, χειρόφρενο, μίζα, επιλογή γλώσσας, εσωτερικός (ρυθμιζόμενος σε ύψος) και 2
    εξωτερικοί καθρέπτες, ρυθμιζόμενο κάθισμα.
  • Παροχή ρεύματος: 220 - 230 V., 2,5 A (μία οθόνη).

 

 

smartdrive

download