Εξομοιωτής Οδήγησης

2015: Γυαλιά προσομοίωσης μέθης, κόπωσης και ουσιών

Δοκιμάζοντας τα γυαλιά προσομοίωσης μέθης, κόπωσης και ουσιών, θα πειστείτε μια για πάντα ότι η οδήγηση απαιτεί νηφαλιότητα και τίποτα άλλο! Try the simulation goggles for alcohol, fatigue and drugs, and realize that the driver should be always sober!

 

Simulators.gr

Επιμένετε να συνεχίζετε να οδηγείτε κάτω από την επίδραση αλκοόλ επειδή… πιστεύετε ότι είστε ο καλύτερος οδηγός και δε θα συμβεί σε εσάς το παραμικρό; Ακόμη επιμένετε να οδηγείτε κάτω από το καθεστώς κούρασης, να γυρνάτε το πρωί από τη δουλειά σας και μετά πηγαίνετε στην… επόμενη; Επιπλέον μήπως τώρα τελευταία αρχίσατε να οδηγάτε και κάτω από την επήρεια ινδικής κάνναβης; Μήπως νομίζετε ότι δε σας χρειάζεται η νηφαλιότητα επειδή θα οδηγήσετε για λίγα μόνο μέτρα, στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς σας;  Μία μόνο δοκιμή με τα γυαλιά προσομοίωσης και θα πειστείτε για το αντίθετο! Μερικές βόλτες στον ειδικά σχεδιασμένο διάδρομο ή κάποιες ασκήσεις και θα ζητάτε να σταματήσετε, περνώντας βασικά σε κατάσταση νηφαλιότητας. Γιατί λοιπόν δεν το κάνετε αυτό και με το αυτοκίνητό σας;

 

Αξιοποιώντας τους παραμορφωτικούς φακούς που προσφέρει η Smart Drive Ltd είναι δυνατή η προσομοίωση των επιπτώσεων της κατανάλωσης αλκοόλ και των παράνομων ουσιών στην ανθρώπινη όραση. Τα γυαλιά αυτά είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για προγράμματα ευαισθητοποίησης σε θέματα οδικής ασφάλειας σχετικά με τη χρήση αλκοόλ ή/και ουσιών, δίνοντας τη δυνατότητα στο χρήστη να βιώσει τις συνέπειες:


  • Της μειωμένης εγρήγορσης,
  • Της καθυστέρησης στο χρόνο αντίδρασης,
  • Της σύγχυσης,
  • Της οπτικής παραμόρφωσης,
  • Της αλλοίωση του βάθους και της αντίληψης απόσταση,
  • Της μειωμένης περιφερειακής όρασης,
  • Της διπλής όρασης, και
  • Της έλλειψης συντονισμού των μυών.


Στο еShop της Smart Drive θα βρείτε όλους τους τύπους γυαλιών που θέλετε να αγοράσετε.

 

 

 

 

smartdrive

download

 

Truck/Bus Motion Supported

Truck/Bus Simulator

Τμήματα από το Πρόγραμμα για τις Σχολές Οδηγών (Αγγλική έκδοση)

Car Simulator

Real Car Simulator

RADIO SPOT: www.simulators.gr

TV SPOT (2009): HEINEKEN - ANT1 - FOERST

Road Safety Foerst!