Εξομοιωτής Οδήγησης

REALO CAR

Αίσθηση πραγματικού οχήματος

 

Realo Car Προσομοιωτής ΟδήγησηςΤο σύστημα προσομοίωσης «Realo Car» εξυπηρετεί περισσότερο τις επικοινωνιακές ανάγκες της επιχείρησης στην οποία απευθύνεται, με τη χρήση ενός οποιουδήποτε πραγματικού τυπικού οχήματος το οποίο πλέον θα μπορεί να λειτουργεί εντός και εκτός αυτής. Στη φωτογραφία παρουσιάζεται ένα Renault Twingo με μία οθόνη (με προβολικό σύστημα διάστασης 88’’ και ύψους 1,95 μέτρων) τη στιγμή που προσομοιώνει συνθήκες οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

 

Το όχημα σταθμεύει στο χώρο επίδειξης οποιασδήποτε επιχείρησης και μετατρέπεται σε προσομοιωτή οδήγησης χωρίς καμία τροποποίηση στα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου. Δύο γωνιακοί αισθητήρες συνδέονται πανεύκολα στα πεντάλ του γκαζιού και του φρένου, ενώ η γωνία στροφής του τιμονιού μετριέται από άλλους δύο αισθητήρες κάτω από τα εμπρόσθια ελαστικά του αυτοκινήτου, προστατεύοντάς το έτσι και από την ολίσθησή του.

 

Στο σύνολο περιλαμβάνεται ένας ηχητικός ενισχυτής 20W, ενώ η τελική διαμόρφωση του συστήματος θέασης δύναται να οριστικοποιηθεί με επίπεδη οθόνη τύπου LCD, κατά προτίμηση μεγάλης διάστασης, άνω των 47’’, ή ενός projector 88’’.

 

Στα πλεονεκτήματά του εκτός από τη χαμηλή κατανάλωση ρεύματος (απαίτηση για 220 - 230V, 3Α) συγκαταλέγεται η ρεαλιστική εξωτερική εικόνα του συστήματος και η διαμόρφωσή του με τη βοήθεια οποιουδήποτε τύπου οχήματος επιθυμεί ο πελάτης, ανεξαρτήτως μεγέθους, παλαιότητας και κατάστασης.

 

Διατίθεται κατόπιν παραγγελίας, ενώ είναι δυνατή η ενοικίασή του για μικρό ή μεγάλο διάστημα από φορείς και εταιρείες που επιθυμούν την οικοδόμηση μίας πρωτοποριακής και καινοτόμου εικόνας ή ενός βελτιωμένου προφίλ εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

 

Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα της πλήρους μετατροπής ενός σκάφους οχήματος (π.χ Peugeot 107, Ford Focus ή όποιο άλλο) σε προσομοιωτή με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

 

 

smartdrive

download