Εξομοιωτής Οδήγησης

SMART SIMULATOR

Κίνηση & Ρεαλισμός στο maximum

 

Smart Simulator Προσομοιωτής ΟδήγησηςΣε αυτήν την περίπτωση ταξιδεύουμε σε μία άλλη διάσταση προσομοίωσης, όντας πολύ κοντά στην πραγματικότητα. Ένα αυτοκίνητο τύπου Smart είναι συνδεδεμένο σε βάση που υποστηρίζει κίνηση κατά τους δύο άξονες, χ και ψ (επιτάχυνση – επιβράδυνση, στροφές), με δυνατότητα επιβίβασης συνοδηγού εκπαιδευτή ή απλού θεατή.

 

Η θέαση είναι της τάξης των 180ο, με 3-5 μεγάλες οθόνες, στις οποίες τα ισάριθμα προβολικά συστήματα προσδίνουν διαστάσεις προβολής για την κάθε μία, ίσης με 88’’!

 

Η προσομοίωση που επιτυγχάνεται με τη βοήθεια των παραπάνω συστημάτων είναι ρεαλιστικότατη και δύσκολα ο οδηγός αντιλαμβάνεται ότι δε βρίσκεται σε πραγματικό αυτοκίνητο. Οι δυνατότητες αυτού του συνδυασμού είναι πολύ υψηλές και είναι το πλέον κατάλληλο για έρευνες οδικής ασφάλειας.

 

  • Διαστάσεις χώρου που απαιτούνται: 500 Χ 750 Χ 290 εκ.
  • Βάρος: 1600 κιλά (σύνολο με σύστημα στήριξης 5 προβολικών).
  • Σύστημα θέασης (α): 3-5 Χ 88’’ (projectors 2500 ANSI-Lumen), οπτικό πεδίο 180ο
  • Σύστημα θέασης (β): 3-5 Χ 52’’ (οθόνες LCD), οπτικό πεδίο 180ο
  • Χειριστήρια: μοχλός ταχυτήτων smart (με αυτόματη και σειριακή λειτουργία), φλας, υαλοκαθαριστήρες, φώτα, κόρνα, χειρόφρενο, μίζα, επιλογή γλώσσας, εσωτερικός (ρυθμιζόμενος σε ύψος) και 2 εξωτερικοί καθρέπτες, ρυθμιζόμενο κάθισμα, ηλεκτρικά παράθυρα και ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές, ραδιοCD.
  • Παροχή ρεύματος: 220 - 230 V., 16 A (σύστημα θέασης με projectors).

 

Smart Simulator Προσομοιωτής Οδήγησης

 

 

smartdrive

download