Εξομοιωτής Οδήγησης

TRAINER

Ολοκληρωμένη εκπαίδευση με λογικό κόστος

 

Trainer Προσομοιωτής ΟδήγησηςΗ προτεινόμενη για την Ελληνική πραγματικότητα διαμόρφωση του εκπαιδευτικού προσομοιωτή οδήγησης. Ολοκληρωμένος εξοπλισμός για την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων του λογισμικού, αφού σε πλήρη ανάπτυξη η γωνία θέασης αγγίζει τις 180ο, και δίνει τη δυνατότητα πραγματικού ελέγχου στις διασταυρώσεις. Αυξάνει κατακόρυφα το κύρος της σχολής.

 

Σχεδιασμένος για χρήση σε σχολές οδηγών, αυτός ο τύπος είναι κατάλληλος για εκμάθηση ασφαλούς σε μαζική κλίμακα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε στατιστικές έρευνες για την οδική ασφάλεια.

 

Χρησιμοποιούνται αυθεντικά τμήματα ενός αυτοκινήτου και ο πίνακας οργάνων (ταμπλό) έχει αντικατασταθεί από μία επίπεδη οθόνη (flat screen) 8 ιντσών, παρόμοια με τους περισσότερους τύπους οχημάτων. Η πραγματικότητα αναπαριστάται πλήρως με τη δυναμική ανάδραση, αφού το τιμόνι πάλλεται όσο η μηχανή βρίσκεται σε λειτουργία.

 

  • Με διαστάσεις 230 Χ 180 εκ, σε πλήρη ανάπτυξη (με σύστημα θέασης 3 Χ 40’’) και πλάτος βάσης μόλις 78 εκ., το σώμα του προσομοιωτή χωράει μέσα από μία τυπική πόρτα.
  • Διάμετρος τιμονιού: 27 εκ.
  • Βάρος: 170 κιλά (βάση) + 80 κιλά (σύστημα θέασης)
  • Δυνατότητες διαμόρφωσης οθόνης: 1 Χ 40’’ - 3 Χ 40’’ LCD, οπτικό πεδίο 60ο – 180ο.
  • Χειριστήρια: μοχλός 5 ταχυτήτων + όπισθεν, φλας, υαλοκαθαριστήρες, φώτα, κόρνα, χειρόφρενο, μίζα, επιλογή γλώσσας, εσωτερικός (ρυθμιζόμενος σε ύψος) και 2 εξωτερικοί καθρέπτες, ρυθμιζόμενο κάθισμα.
  • Παροχή ρεύματος: 220 - 230 V, 2,5-4,5 Α (ανάλογα το σύστημα θέασης).

 

 

Trainer Προσομοιωτής ΟδήγησηςTrainer Προσομοιωτής Οδήγησης

smartdrive

download