Εξομοιωτής Οδήγησης

TRUCK-BUS

Για τον επαγγελματία

 

Truck Bus Προσομοιωτής ΟδήγησηςΑυτός ο τύπος προσομοιωτή είναι κατάλληλος για την εκπαίδευση υποψήφιων οδηγών φορτηγών και λεωφορείων και την ανά πενταετία μετεκπαίδευσή τους με βάση τη νέα νομοθεσία!

 

Χρησιμοποιεί αυθεντικά όργανα από φορτηγό όχημα, με μεγάλο τιμόνι φορτηγού και τον αντίστοιχο χειροκίνητο μοχλό 8 ταχυτήτων. Ο πίνακας οργάνων (ταμπλό) έχει αντικατασταθεί από μία επίπεδη οθόνη (flat screen) 15 ιντσών παρόμοια με τους περισσότερους τύπους φορτηγών και λεωφορείων.

 

Το σύστημα θέασης που απεικονίζεται στην αριστερή φωτογραφία αποτελείται από 3 επίπεδες οθόνες 40’’. Το σύστημα θέασης στη δεξιά φωτογραφία αποτελείται από 3 projectors 88’’. Και στις δύο περιπτώσεις επιτυγχάνεται γωνία θέασης 180ο. Υπάρχει επίσης σύστημα που προσομοιώνει τις ανωμαλίες του δρόμου κατά την κατακόρυφο (λακούβες δρόμων), ενώ το κάθισμα διαθέτει 3 βαθμούς ελευθερίας (κίνησης).

 

Το κάθισμα διαθέτει 3 βαθμούς κίνησης (ελευθερίας), ενώ ο ήχος σε αυτόν τον προσομοιωτή είναι δικαναλικός (stereo) για τη βέλτιστη προσομοίωση της πραγματικότητας.

 

  • Με διαστάσεις 240 Χ 160 εκ (με σύστημα θέασης LCD), ή 400 Χ 230 εκ. (με projectors) και πλάτος βάσης μόλις 78 εκ., το σώμα χωράει μέσα από μία τυπική πόρτα.
  • Βάρος: 170 κιλά (βάση) + 80 κιλά (σύστημα θέασης με 3 Χ 40’’ LCD).
  • Διαμόρφωση οθόνης: 1 Χ 40’’ - 3 Χ 40’’ LCD, οπτικό πεδίο 60ο – 180ο.
  • Δυνατότητα προβολής με 3 projectors 88’’, οπτικό πεδίο 180ο.
  • Χειριστήρια: μοχλός ταχυτήτων, φλας, υαλοκαθαριστήρες, φώτα, κόρνα, χειρόφρενο, μίζα, επιλογή γλώσσας, εσωτερικός (ρυθμιζόμενος σε ύψος) και 2 εξωτερικοί καθρέπτες.
  • Παροχή ρεύματος: 220 - 230 V, 4,5-6-9 A (3 LCD – 3 Projectors – με σύστημα κίνησης).

 

Truck Bus Προσομοιωτής ΟδήγησηςTruck Bus Προσομοιωτής Οδήγησης

 

Περιεχόμενο Λογισμικού Προσομοιωτή Truck/Bus

 

Προσομοιωτής Οδήγησης

Αμυντική Οδήγηση Χειρισμός

 

Ένας καλός προσομοιωτής οδήγησης προσφέρει ταχεία εκπαίδευση οδήγησης, με μικρός κόστος χωρίς
κατανάλωση καυσίμων, φιλική προς το περιβάλλον, χωρίς φθορές και χωρίς κινδύνους για το όχημα και τον άνθρωπο. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί υπό πολύ πλεονεκτικές συνθήκες, όπως σε μικρά δωμάτια, χωρίς να παίζουν ρόλο οι καιρικές συνθήκες και ανεξάρτητα από δυσάρεστες κυκλοφοριακές συνθήκες. Το περιεχόμενο της σειράς μαθημάτων συμπεριλαμβάνει: οικονομική οδήγηση, αίσθηση κινδύνου, εκπαίδευση αμυντικής οδήγησης και ασκήσεις χειρισμού. Επίσης, μπορεί να επιλεγούν ημιρυμουλκούμενα, νταλίκες, λεωφορεία και βυτιοφόρα. Το σύστημα προσφέρει επανάληψη όπου παρουσιάζεται η συνολική πορεία με τις πιο σημαντικές παραμέτρους της οδήγησης από διάφορες οπτικές γωνίες. Αυτό επιτρέπει στον εκπαιδευτή να εντοπίσει τα προβλήματα του εκπαιδευόμενου και να τα συζητήσει μαζί του. Λόγω των υψηλής τεχνολογίας γραφικών του και των ενδιαφερόντων σεναρίων του, ο προσομοιωτής είναι ένα πολύ αποτελεσματικό εργαλείο για την αποτελεσματική εκπαίδευση σε σημαντικά θέματα με ευχάριστο τρόπο.

 

 

smartdrive

download