Εξομοιωτής Οδήγησης

TRUCK-BUS SIMULATOR TUTOR-ΜΟΤΙΟΝ

Για τον επαγγελματία με κίνηση σε 2 διευθύνσεις

 

Truck Bus Προσομοιωτής ΟδήγησηςΟ προσομοιωτής εξυπηρετεί τις ανάγκες εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης οδηγών σε σχολές οδηγών, εκπαιδευτικά κέντρα και στόλους οχημάτων. Ανάλογα την περίσταση και τις απαιτήσεις του χειριστή, μπορεί να προσομοιώσει τόσο λεωφορείο, όσο και φορτηγό.

 

Η καμπίνα είναι μία στιβαρή και σταθερή κατασκευή θέσης οδήγησης και πίνακα οργάνων, η οποία χρησιμοποιεί αυθεντικά χειριστήρια τύπου MAN, συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου τιμονιού. Για τις ταχύτητες χρησιμοποιείται ένα σύστημα ικανό να προσομοιώσει τόσο αυτόματο, όσο και μηχανικό κιβώτιο.

 

Ο πίνακας οργάνων περιέχει όλα τα απαραίτητα όργανα ελέγχου ενός λεωφορείου και προσομοιώνεται από μία επίπεδη οθόνη 15” η οποία είναι προσαρμόσιμη σε διάφορα είδη λεωφορείων ή φορτηγών. Το κάθισμα διαθέτει 3 βαθμούς κίνησης (ελευθερίας). Το σύστημα θέασης περιλαμβάνει σύστημα 3 οθονών με προβολικά (projectors), με διαστάσεις 1,80 μ. Χ 1,39 μ. και διαγώνιο 88” για την κάθε οθόνη.

 

Η ρεαλιστική αναπαραγωγή των ήχων γίνεται από στερεοφωνικό σύστημα. Ο προσομοιωτής διαθέτει κίνηση σε 3 διευθύνσεις και με 8 διαφορετικούς τρόπους, για τις επιταχύνσεις – επιβραδύνσεις, για την κίνηση στις αριστερές και δεξιές στροφές και για την προσομοίωση των κατακόρυφων ανωμαλιών του δρόμου. Πλάτος καμπίνας για την μεταφορά: 78 εκ.. Συνολικό πλάτος: 4,00 μ., Μήκος: 3,30 μ., Ύψος: 2,60 μ. Τροφοδοσία: 230 V, 6 A, Οριζόντια θέαση πλάτους 180ο.

 

Περιεχόμενο Λογισμικού Προσομοιωτή Truck/Bus

 

Προσομοιωτής Οδήγησης

Αμυντική Οδήγηση Χειρισμός

 

Ένας καλός προσομοιωτής οδήγησης προσφέρει ταχεία εκπαίδευση οδήγησης, με μικρός κόστος χωρίς
κατανάλωση καυσίμων, φιλική προς το περιβάλλον, χωρίς φθορές και χωρίς κινδύνους για το όχημα και τον άνθρωπο. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί υπό πολύ πλεονεκτικές συνθήκες, όπως σε μικρά δωμάτια, χωρίς να παίζουν ρόλο οι καιρικές συνθήκες και ανεξάρτητα από δυσάρεστες κυκλοφοριακές συνθήκες. Το περιεχόμενο της σειράς μαθημάτων συμπεριλαμβάνει: οικονομική οδήγηση, αίσθηση κινδύνου, εκπαίδευση αμυντικής οδήγησης και ασκήσεις χειρισμού. Επίσης, μπορεί να επιλεγούν ημιρυμουλκούμενα, νταλίκες, λεωφορεία και βυτιοφόρα. Το σύστημα προσφέρει επανάληψη όπου παρουσιάζεται η συνολική πορεία με τις πιο σημαντικές παραμέτρους της οδήγησης από διάφορες οπτικές γωνίες. Αυτό επιτρέπει στον εκπαιδευτή να εντοπίσει τα προβλήματα του εκπαιδευόμενου και να τα συζητήσει μαζί του. Λόγω των υψηλής τεχνολογίας γραφικών του και των ενδιαφερόντων σεναρίων του, ο προσομοιωτής είναι ένα πολύ αποτελεσματικό εργαλείο για την αποτελεσματική εκπαίδευση σε σημαντικά θέματα με ευχάριστο τρόπο.

 

smartdrive

download